Студенська наука

under construction

Наукова робота студентів та молодих вчених на кафедрі «Системи електропостачання та електроспоживання міст» - одна з найважливіших напрямків діяльності.
Наукова робота розвиває в студентах самостійність мислення, професійно-творчу діяльність, спрямовану на вирішення складних технічних завдань пов'язаних електропостачанням і електроспоживанням міст.

Сьогодні наукова робота на кафедрі «Системи електропостачання та електроспоживання міст» розвивається досить інтенсивно. Результати, досягнуті в останні роки співробітниками кафедри і студентами, потверждени патентами на корисні моделі, сертифікатами, грамотами, дипломами, участю в міжнародних проектах і олімпіадах.

 

Грамота 1Диплом 1Патент 4Патент

 

Наукова робота є продовженням навчального процесу з поглибленим вивченням певного ряду питань, що в наслідок дає випускникам основи організації, проведення та оформлення результатів наукових досліджень, а також дає можливість для публічних виступів перед аудиторією.

Для развітводятся конференції та олімпіади. В якості заохочення переможці та призери з числа студентів отримують підвищені та іменні стипендії.

 


Ми у соцмережах

facebook instagram Logo ukr png

На сайті 188 гостей та 0 користувачів